Veure les darreres entrades:

Escrit per www.diaridelmaestrat.com

Recuperar l’antiga cuina marítima vinarossenc és un dels objectius d’aquestes jornades que tindran lloc del 20 de setembre al 2 d’octubre.

Els restaurants Bergantín, Rafel El Cristalero i Catering Maestrat, amb el suport del Patronat de Turisme de Vinaròs, dedicaran unes jornades gastronòmiques dedicades al ranxo mariner.

Així, del 20 de setembre al 2 d’octubre, aquests tres restaurants oferiran tres complets menús amb plats populars de la cuina marítima vinarossenca al preu de 25 euros, iva inclòs.
Les jornades van ser presentades, en el marc del port de Vinaròs, amb l’assistència de la regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández i els representants dels tres restaurants participants en les jornades. El restaurador Rafael Chaler, ha apuntat que la intenció de les jornades és recuperar i donar conèixer receptes que han estat molt populars a Vinaròs i que amb el temps tendeixen a perdre.

www.diaridelmaestrat.com


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441