Veure les darreres entrades:

Des del 6 de Juliol, podem trobar una altra oferta per comprar carns i formatges d’alta qualitat per a totes les butxaques. Carns Ros ha obert una nova tenda Cash & Carry al polígon industrial Mercat d’Abastos de Benicarló.

Una tenda amb uns 380 metres quadrats, on professionals i particulars gaudiran de producte de fabricació pròpia com de distribució. A part de carns com corder, vedell de llet, cabrit, bou, vedella de Carns Ros, també hi tenen carns d’importació molt apreciades al mercat internacional com “angus” anglès, una raça de vedella considerada una de les millors del món. Però també disposa de producte nacional com pernils ibèrics amb Denominació d’Origen de Terol, Extremadura i Huelva, i com no pernils de “pata negra“. I si volem pernil més econòmic, podem comprar tacs de pernil per només 5 euros.

I no només carns tenim al Cash & Carry, els formatges també tenen el seu lloc, i s’han recordat d’un dels grans formatges del nostre territori, el Formatge de Catí en totes les seues varietats. I també compten amb formatges manxecs, curats o de “recebo” i moltes més varietats.

La mateixa carn es produeix a la fàbrica, que està juntament a la tenda, així els mateixos treballadors saben perfectament el que venen. Ens endinsem per la producció, i ens adonem del perfecte procés de producció i també la higiene de les instal·lacions. I el que tenen clar, es que tota la carn ha de ser del nostre territori, i el procés de fabricació el més paregut al artesanal.

Una altra cosa que ens sorprèn son els seus horaris, obren de dimecres a dissabte de 9-14h a 16h-19h, i els dissabtes fins al migdia, però tot té una explicació, ja que així, els productes tenen una major qualitat i sempre els consumim frescos.

D’aquesta forma, Carns Ros, ens ofereix un nova tenda on trobem, a part de productes d’una qualitat suprema, qualsevol producte a l’abast de tothom, i unes impressionants ofertes setmanals que no s’han de deixar escapar.

Podeu trobar el Cash & Carry de Carns Ros a la Ctra. Sant Mateu km 2,2, al polígon industrial Mercat d’Abastos, i recordeu, l’horari d’apertura es de dimecres a dissabte de 9-14h a 16h-19h, i els dissabtes obrin fins al migdia, o bé, trucar al 964 473 215.

[vimeo id="29049519" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441