Veure les darreres entrades:

Aquest dimecres 21, s’ha realitzat a l’Art Restaurant de Vinaròs una degustació de verdures ecològiques a càrrec d’Ecocitris Ebre-Sénia.

Ecocitrics Ebre-Sénia és una associació d’agricultors del territori, que s’uneixen per produir més varietats i comercialitzar els productes. Aquesta associació vol recuperar varietats històriques, però sempre amb el cultiu ecològic, en diferents finques que tenen a poblacions com Benicarló, Càlig, Vinaròs, Alcanar, La Sénia, etc.

Les varietats que ens han presentat i han cuinat per a degustar, pertanyen de la finca Edèn de Benicarló, on es cultiven varietats semi-professionals, ja que tenen major qualitat i senzillesa quan de cultiu, i aguanten més les plagues, molt important per al cultiu ecològic. A més, aquestes varietats, no son tan productives com les comercials, i les verdures tenen millor qualitat i sabor.

Els plats que hem pogut degustar a l’Art Restaurant estaven composts de les següents verdures: bajoques xines sitan, pimentons de banya de bou (molt popular a Itàlia), patates ecològiques, tot tipus d’albergínies: slim gim, black beauty, blanca de Bages, etc. i finalment hem pres una infusió de stevia, una planta que fins fa no res era il·legal a Espanya, ja que la patent la tenia en propietat una gran companyia. És una planta amb edul-colorant natural, i per tant no fa falta posar-li sucre.

Des de Mira que bo!, felicitem a Art Restaurant i Ecocitrics Ebre-Sénia per aquesta iniciativa de mostrar els productes ecològics que disposem al nostre territori. Endavant i a consumir productes ecològics!
 1. Ecocitrics Ebre-Sénia SAT on dimecres 21, 2011

  Moltes gràcies per la vostra assistència i espero que us agradés tot, quant en faiguem un altra, ja sabeu que esteu covidats, i a tots aquells que vullgueu saber més dels nostres productes, podeu visitar la tenda virtual al allotjament http://ecocitrics.joanmsegura.es.

  Saluts

 2. miraquebo on dimecres 21, 2011

  A vosaltres per deixar-nos tastar aquestes meravelles! Seguiu endavant el vostre projecte, s’agraïx molt que tinguessem a l’abast aquestes verdures ecològiques! Enhorabona!

 3. jose de la marjala on dimecres 21, 2011

  els diferents plats de productes ecologics, jo els posaría la maxima puntuació un( 10.)
  i la minima puntuació un (0) per a tots aquells i aquelles que confirmaren la seva asistencia i no es presentaren . de tota manera no saben ni sabran mai el que es van perdre, ja que aixó no es pot explicar nia que viureu en vivo i en directo.

 4. miraquebo on dimecres 21, 2011

  Nosaltres també un 10! Vam menjar i sobretot vam gaudir del gust d’aquestes verdures. Felicitats per creure en el cultiu ecològic, i per tot l’esforç que esteu fent per tirar avant!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441