Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Elisabet Fernández Millán ha ofert avui una recepció oficial a un grup de 10 cuiners russos que aquests dies fan una estada formativa en la nostra ciutat. La regidora ha disculpat la presència de l’Alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan per raons d’agenda.

Elisabet Fernández, a més a més de donar la benvinguda als restaurants russos, els ha agraït que hagen escollit la nostra ciutat per a fer aquesta estada formativa. Tanmateix ha valorat molt positivament el grau d’implicació dels restaurants de Vinaròs que estan participant en aquesta iniciativa: Bergantín, La Cocina de Javier Ramos, El Langostino de Oro i Rafel lo Cristalero.
Per la seua banda, la directora de l’agència russa Invest-Marvik Ltd, Marina Strekalova, organitzadora d’aquesta visita, ha explicat que els cuiners russos es troben molt satisfets amb l’experiència i ha informat que possiblement aquestes visites es continuaran realitzant amb una periodicitat estable al llarg dels propers messos.
aa


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441