Veure les darreres entrades:

Escrit per www.diaridelmaestrat.com

Els agricultors de Benicarló segueixen desenvolupant el projecte d’implantació de la nova varietat de carxofa Symphony.

L’objectiu és aconseguir que la temporada s’allargui i comenci dos o tres mesos abans. Ahir tècnics de l’empresa Nunhems, un dels principals proveïdors mundials de llavors hortícoles, van visitar les plantacions dels socis de la cooperativa benicarlanda que han decidit cultivar per primera vegada Carxofa Symphony. L’objectiu era confirmar que s’adapten correctament a la zona hortícola del nord de Castelló.

Durant la visita també “aconsellar als agricultors sobre els tractaments específics que requereix aquest varietat perquè la seva collita pugui avançar-se al mes de novembre”, va explicar el responsable de l’àrea del Planter, Francisco Miguel Soriano. La nova varietat de carxofa de llavor és molt semblant a la Blanca de Tudela i es caracteritza per una alta producció i recol · leccions més primerenques, ja que al novembre es podrà ja començar a comercialitzar.

Segons els experts, la carxofa Symphony aconsegueix un 20% més de producció que la Blanca de Tudela i podria treballar com a complement a la planta tradicional, que és en aquests moments la que té la denominació d’origen. Els experts desplaçats a Benicarló calculen en el mes de novembre “podrem valorar el seu rendiment i la seva acceptació en els mercats”.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441