Veure les darreres entrades:

L’Hotel Marynton de Benicarló va oferir ahir a la seua cafeteria, un tast de cerveses d’autor fetes a València. Gourness va ser l’empresa que ens va mostrar tres marques d’aquest fermentat a base d’ordi i llúpol.

Pablo Davalillo, copropietari de Guorness i sota l’atenta mirada dels assistents ens va introduir en cadascuna de les cerveses que ens va presentar:
_
- Tast Riu Rau: elaborada amb malt negra, caram i pale ale, i amb llúpols celeia i pacific gem, de sabor suau i color caramel, tons rovell i tèrbol, aromes torrats.
- Tast Tyris:  cervesa de blat de color ambre intens. Aroma floral amb tocs a cítric, molt important en aquesta cervesa. S’ha de seguir atentament els passos al moment servir, així no deixarem al fons de l’ampolla el pòsit del blat.
- Tast Vipa: cervesa estil València Indian Pale. Tons torrats amb aromes silvestres, fort en graduació alcohòlica i amb aromes de terra molla, sabor intens i sec.
__
__

A més, durant el tast, Mayte, gerent de l’Hotel Marynton va maridar les cerveses amb un excel·lent pernil ibèric.

Si voleu conèixer més sobre aquestes cerveses d’autor, podeu trobar més informació i realitzar les vostres comandes en www.gourness.com. I la magnífica cafeteria de l’Hotel Marynton, està al Passeig Marítim, 5 de Benicarló, i si voleu conèixer més la seua gastronomia e instalacions, podeu veure el programa que vam fer al següent enllaç.

__


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441