Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La sisena edició de la Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes, registra les millors xifres des del seu inici, “aquest any hem superat totes les expectatives que teníem posades sobre la ruta, més locals en oferta, més participants, més tapes servides, ha estat tot un èxit “, declarava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, durant l’avaluació dels resultats de la ruta.

Aquest any, durant els set dies d’oferta en tapes incloses en la ruta, de l’u al set de setembre, setze locals de la ciutat s’adherien a la iniciativa, cinc més que en l’edició anterior: Roca Platja, Cabo Wabo, Mandarina, I avant, Puerto Lampiño, Rojo Picota, Germano, Xocolate, La Pinta, Santorini Tapas, Canela, Cop de Mar, L’Espigó, Portal de Sant Pere, La Taverna del 7 i la Taberna del Coso. Tots ells, han aconseguit servir una xifra rècord de tapes, un total de 7923, gairebé tres mil tapes més que en la passada edició i més de mil cent tapes al dia.

“La mitjana per local d’aquest any ha superat la mitjana de l’anterior, passant de 474 tapes per local de mitjana a 295, tot un èxit” comentava Juanan Beltrán, representant de Todopeñíscola, empresa organitzadora de la ruta.

Els participants en aquesta ruta, han pogut degustar més de trenta tapes a només tres euros cadascuna amb la beguda que preveu l’oferta, i han pogut votar la millor tapa, la millor presentació i la millor atenció al client.

Un 5% més de participants han finalitzat la totalitat de la ruta, “cosa que no esperàvem ja que aquest any havia augmentat el nombre de locals i s’allargava el camí complet considerablement” assegurava Beltrán, però, l’increment ha estat exponencial en tots els indicadors “cosa que demostra que la ruta agrada als nostres visitants i per això continuarem recolzant com venim fent fins ara” assegurava Suescun.

En total, 144 persones completaven de segells el quadern de la ruta, portant-les xancletes i la samarreta de regal per participar, a més de més de 500 premis gentilesa dels patrocinadors.

Els premis culinaris

En la present edició ha estat La Taverna del Coso qui s’ha fet amb el guardó de la Millor Tapa, per Aires del Sud amb essència andalusa i, a més ha aconseguit el beneplàcit del públic també aconseguint el premi a la Millor Atenció al Client. Per la seva banda, XOCOLATA, ha aconseguit el premi a la Millor Presentació, per la seva tapa Presa Ibèrica al Bosc Encantat.

Com ja és habitual en les últimes edicions, les tapes no només són avaluades i puntades pels clients i participants de la ruta, sinó que dos cuiners professionals integren un jurat que, seguint uns paràmetres professionals, puntuen les tapes.

En aquesta ocasió, Javier Ramos, reconegut cuiner de la zona i propietari del Restaurant La Cocina de Javier Ramos i Eduardo Jiménez, professor tècnic de Cuina i Pastisseria a l’IES Joan Coromines de Benicarló, han estat els responsables d’aquesta tasca que han atès la tècnica, el grau de cocció, la matèria primera, el sabor, el punt de saó, entre d’altres ítems, per trobar la millor tapa.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441