Veure les darreres entrades:

Escrit per Ebredigital.cat

El sector de l’oli ha lamentat les dificultats que travessa en aquesta campanya. Asseguren que les previsions de collita han caigut un 50% i els ingressos un 60%. Diuen que si els canals previstos al territori estiguessen ja en marxa això no hauria passat.

Les bones perspectives del sector de l’oli durant la primavera, amb una bona floració dels arbres, se n’han anat per terra. L’episodi de sequera que s’arrastra des de les últimes pluges, al mes de maig, han portat el sector a una situació límit. Calculen que en aquesta campanya, la collita caurà un 50%. I els ingressos fins a un 60%. Davant d’això, reclamen que s’acceleren els projectes de regadiu previstos. L’episodi de sequera, s’afegeix, segons el sector, a altres factors. Com per exemple, la caiguda dels preus. Els representants de les cooperatives del Baix Ebre i els Montsià també lamenten les restriccions en els tractaments contra la mosca de l’olivera. Per tot plegat, el sector també ha reivindicat la implicació de les administracions així com de la socestat civil per a que es continue generant riquesa i llocs de treball. I és que a les Terres de l’Ebre hi ha més de 5.000 productors d’oli i famílies que viuen directament de la terra. El sector de l’oli del territori, el més important al conjunt del país, va generar l’any passat un volum de negoci de 25 milions d’euros.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441