Veure les darreres entrades:

Al 2003, quan Vicent Guimerà només tenia 24 anys, va obrir l’Antic Molí, i amb molta il·lusió, ganes i sobretot esforç, aquest restaurant s’ha guanyat un nom a les nostres comarques.

I aquest esforç segueix igual, sobretot per a l’hora de cuinar, un esforç que li ve de família de restauradors, ja que els seus pares ja van regentar el restaurant Casa Santi a Ulldecona. La cuina de Vicent Guimerà, es pot definir com una cuina d’avantguarda, però sobretot, i el que té molt clar, és la matèria prima, corresponen la majoria a les nostres comarques.

El primer plat, quasi és una obra d’art, per això es coneix com OliveArt, i és la recepta que prepara per a la Guia Gastronòmica d’Oli d’Oliveres Mil·lenàries del Territori del Sénia, on una mescla de diferents textures d’oli, esferes en sabor d’oliva, “terra” amb fruits secs i bolets, ens fan recordar a la olivera del nostre territori, tant en la presentació, gust i textures i amb una presentació final espectacular.

Després ens prepararà una amanida de pop de roca amb patata, ou de guatlla i sobrassada, un plat tradicional, però portat a la nova cuina. Destaquen ingredients com les patates cuites amb mantega i també amb escuma, els ous de guatlla i sobretot el pop, i com no, tampoc s’ha oblidat de la presentació, ja que els contrasts de colors sobre el plat de pissarra es bastant sorprenent.

Però l’Antic Molí, no és només cuina avantguardista, ja que també ofereix un servei per a tot tipus de celebracions: bodes, comunions, batejos, etc., ja que ha ampliat les instal·lacions amb un nou menjador, i en total hi caben més de 800 comensals, per passar un dia inoblidable.

Si vos atreviu a degustar una de les cuines més atrevides de les nostres comarques, no dubteu en passar-vos per l’Antic Molí, segur que també vos sorprendrà.

[vimeo id="29003487" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441