Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

En el marc de la Festa del Vi de Gandesa, el Consell Comarcal i els restaurants de la Terra Alta promouran una degustació de ‘punxades’, servides per l’alumnat de Via Magna.

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz i Muñoz, i el director general de l’Escola d’Hostaleria Via Magna International School of Hospitality and Tourism, Antoni Polo Moya, han signat avui a Tortosa un acord de col·laboració per a la realització d’accions conjuntes en matèria de promoció de l’hostaleria a la comarca. L’acord obre una via de col·laboració entre ambdues institucions en programes de desenvolupament del sector turístic, de promoció de tots els actius turístics del territori i de potenciació i foment del sector restauració.

La primera actuació de col·laboració es realitzarà en el marc de la Festa del Vi de Gandesa, que tindrà lloc del 28 al 31 d’octubre de 2011 a la capital de la Terra Alta. En aquesta festa, el Consell Comarcal, amb la col·laboració d’un nombrós grup de restaurants de la comarca, oferirà el servei de degustació de punxades (tapes típiques de la comarca) als visitants del certamen mitjançant l’alumnat de l’Escola Internacional d’Hostaleria Via Magna. Segons estableix l’acord, aquesta col·laboració té un caràcter gratuït.

Les punxades són petites tapes que es degusten en molts establiments d’hostaleria de la Terra Alta com a aperitiu abans dels àpats. És un costum arrelat en la majoria de municipis de la comarca fer la punxadeta en acabar de treballar en companyia dels amics. Les punxades s’acompanyen amb una copa de vi de la Terra Alta o un refresc, per la qual cosa enguany, en el marc de la Festa del Vi de Gandesa, s’oferirà als visitants la possibilitat d’acompanyar el tast de vins amb les típiques punxades, que seran dissenyades i elaborades especialment per a l’ocasió per diversos restaurants i bars de la comarca.

D’aquesta manera es pretén maridar el vi de la Denominació d’Origen Terra Alta amb les especialitats gastronòmiques que elaboren els establiments d’hostaleria de la comarca. Tot plegat, servit i acompanyat per la professionalitat de l’alumnat de la prestigiosa escola Via Magna.

L’acte ha continuat amb una visita a les instal·lacions de Via Magna i un aperitiu a càrrec dels estudiants, al bar de l’escola. Via Magna, escola internacional d’hostaleria amb seu a les comarques de l’Ebre, té, entre altres finalitats, la formació en l’excel·lència hotelera i de la restauració des de dues vessants: apropant les millors tècniques mundials en restauració i hostaleria al territori i exportant, a través dels seus alumnes, les millors pràctiques de restauració i hostaleria del territori arreu del món.

D’altra banda, en el marc de l’acte de signatura de l’acord de col·laboració, els representants del Consell Comarcal de la Terra Alta i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la comarca presents han anunciat la realització de la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder, del 21 d’octubre al 27 de novembre, a les quals s’hi han adherit 24 restaurants dels dotze municipis de la Terra Alta. Una iniciativa en què hi col·laboren els consells reguladors de les denominacions d’origen del vi i l’oli de la Terra Alta i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la contrada.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441