Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

El diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha inaugurat aquest matí al Centre Cedes d’Albocàsser la “I Taula Agroalimentària de la província de Castelló“. Una iniciativa que busca brindar suport a totes aquelles accions que donin suport a la presència de les nostres empreses en els mercats, fomentar el consum de productes artesanals autòctons i les activitats complementàries a la indústria com el turisme rural. El fòrum s’ha iniciat amb una anàlisi DAFO del sector agroalimentari provincial i la presentació d’un catàleg de bones pràctiques. L’objectiu d’aquesta I Taula Cedes del sector Agroalimentari de Castelló és analitzar amb els seus agents el context en què es mou el sector, per proposar estratègies que permetin de forma coordinada incrementar la rendibilitat de les empreses agroalimentàries, millorant la seva cadena de valor. Entre elles es troben l’anàlisi de relacions horitzontals i verticals entre les empreses, pimes i micropimes, la rendibilitat de la interrelació entre empreses o promoció i organització d’aquestes relacions interempresarials.

Els participants en aquest fòrum han destacat com a punts favorables del sector l’experiència i tradició en les comarques de Castelló, així com l’existència de productes i subproductes elaborats propis de la regió de bona qualitat (fruita, formatges, vi, oli d’oliva .. .). Entre els aspectes a millorar es troben el treball estacional en l’activitat agrària, la no existència de planificació ni gestió a llarg termini o la dificultat de relleu en els negocis quan els seus propietaris envelleixen.

El diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha destacat “que el repte era i continua sent obrir nous mercats, augmentar la nostra presència i captar nous consumidors que associïn els nostres productes a la imatge d’excel·lència que en aquests moments transmet. Les comarques castellonenques tenen innombrables recursos que cal explotar de forma racionalitzada per obtenir-ne el seu màxim valor afegit. Aquest és el cas de tòfones, embotits, carn de boví, herbes aromàtiques o rebosteria “.

Per la seva banda el diputat delegat dels Centres Cedes, Vicent Sales, ha destacat “la importància d‘impulsar aquest tipus de fòrums. Els nostres centres tenen l’objectiu de servir de canal per recollir la informació de les prioritats de les empreses de l’interior, no sempre ben representades fins ara en les estructures associatives empresarials. Per tant, i, per tant, recollir les demandes i necessitats de les empreses de la zona d’interior amb l’objectiu de contribuir a la ‘recuperació econòmica del territori “.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441