Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

El cuiner vilafranquí Lluís Gargallo participa del 3 al 7 d’Octubre al prestigiós concurs internacional de cuina ‘World Skills’ que té lloc a Londres. Gargallo és el representant d’Espanya en la secció de cuina i s’ha fet un lloc en aquest certamen després de guanyar el Concurs de la Comunitat Valenciana celebrat a Cullera i la ‘Spain Skills’ que tenia lloc la passada primavera a Madrid. Lluís Gargalló és alumne de l’Escola d’Hostaleria de Castelló i viatja a Londres amb el company Marcos Zaragozà que participarà al ‘World Skills’ en la secció de Pastisseria.

Es podria dir que la ‘World Skills’ de Londres és una espècie d’Olimpiada de la Formació Professional. A ella acudeixen els respectius guanyadors de cada país en diferents matèries ( fusta, fontaneria, electricitat, cuina…) i d’on, en certa manera s’opta al títol de Campió del Món. A Londres s’han desplaçat més de 20 alumnes espanyols en les diferents especialitats.

Lluís Gargalló haurà de fer a Londres un total de 7 plats en els tres dies que dura la competició, eixint a uns dos o tres plats aproximadament per dia. Per a fer-ho compta amb un llistat d’ingredients i en els plats de lliure elecció ja s’ha estat treballant prèviament a l’Escola d’Hostaleria de Castelló.

També tindrà proves amb ingredents ‘sorpresa’ amb els que haurà d’elaborar una serie de plats en un temps de 6 hores. Guanyador de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, Lluís lluita ara per el títol mundial a la ‘World Skills’ de Londres. Cal destacar que ha comptat amb una beca per aprendre anglés i ha estat tot el mes d’agost al Regne Unit practicant per a aquest concurs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441