Veure les darreres entrades:

Ahir diumenge, en un marc incomparable com és el Restaurant Panoràmica Golf de Sant Jordi, es va celebrar un dinar de agermanament entre l’Associació Gastronòmica el Museu d’Ulldecona i els restaurants Font de Sant Pere i Restaurant Panoràmica Golf.

Una vegada finalitzat el dinar, que estava compost per uns entrants amb amanida mixta, musclos a la marinera i calamars a l’andalusa, després, un deliciós arròs caldos mariner i per finalitzar tarta Panoràmica; el jove mag d’Ulldecona, Josep Ausensi, va sorprendre als més menuts i també als grans amb els seus espectaculars jocs de cartes, que tots ens vam quedar en la boca oberta. Després, a les instal·lacions exteriors, enmig del camp de golf, l’Escola de Ball i Teatre Musical Dansing Fit va actuar amb uns vistosos balls, amb molt de moviment i color.

Però també va haver temps per al protocol, ja que Fernando Piera, representant dels restaurants Font de Sant Pere i Golf Panoràmica, va intercanviar amb l’Associació Gastronòmica el Museu d’Ulldecona un intercanvi de plaques i els dos van rebreu amb un emotiu discurs en favor de la apreciada gastronomia.

I per finalitzar, el drag “La Supreme” va ficar el punt picant en aquest agradable dinar d’agermanament.

Si voleu veure la galeria de foto, premeu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441