Veure les darreres entrades:

Escrit per www.viulebre.com

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha estat present a la jornada de treball, o workshop, de turisme cultural i enogastronòmic que l’Agència Catalana de Turisme ha organitzat a Bilbao i a Madrid. L’acte ha servit per promoure els productes turístics de les Terres de l’Ebre entre els operadors i agents de viatges de les dues ciutats. Concretament, s’ha facilitat la trobada entre tots aquests professionals turístics, que van ser convidats des del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Madrid.

El workshop va comptar amb un nou complement a les entrevistes relacionades amb el producte de turisme cultural i gastronòmic. En aquest sentit, el Casino Gastronòmic va permetre als assistents conèixer la riquesa gastronòmica de tot Catalunya d’una manera amena i divertida, assistits per un crupier/gastrònom. Així mateix, es van subhastar diferents productes gastronòmics i estades per poder descobrir i gaudir la cultura i la gastronomia catalana.

L’equip del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre es va reunir amb diferents operadors i professionals de l’àmbit turístic del mercat basc i madrileny interessats en l’oferta de turisme cultural i enogastronòmic de Catalunya, en general, i de les terres ebrenques, en particular. Actius com les pintures rupestres, el llegat iber, el patrimoni arquitectònic religiós, els centres històrics i monumentals o la Batalla de l’Ebre van atraure l’atenció dels agents, que també es van mostrar molt interessats per productes amb segells de qualitat com l’arròs, el vi o l’oli, a banda d’activitats úniques com la visita a les muscleres de Sant Carles de la Ràpita o l’Ampolla. Properament, rebran informació més exhaustiva i propostes de programes per visitar i conèixer les Terres de l’Ebre de primera mà. Entre els agents contactats, hi ha Ilsotour, Frontia, Inturismo Viajes, Travelplaza Europe, Viajes Alvar, Letango Tours o Haciendo Huella Viajes.

Aquest acció de promoció s’emmarca en el seguit d’accions desenvolupades des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per difondre la destinació ebrenca al mercat estatal. Madrid i el País Basc han estat, en tercera i quarta posició, respectivament, les comunitats autònomes que més visitants van aportar a les Terres de l’Ebre durant l’any 2010.

www.viulebre.com

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441