Veure les darreres entrades:

A Vinaròs, el Passeig no ha sigut la única remodelació que ha hagut davant el mar. L’antiga Confraria de Pescadors s’ha convertit en un agradable lloc per passar unes les nits vinarossenques junt al mar.

La nova direcció de l’Art Lounge prové de Suïssa, i porten aquest local com un perfecte rellotge suís. El que més destaca al entrar, a part de la restaurada façana, és l’amplia terrassa, on podem trobar sofàs per relaxar-nos junt a la gran varietat de combinats que es preparen, més de 20, i on podem trobar aquest exòtic mojito de kiwi. I també, una gran varietat de gin tònics, whiskys i licors de primeres marques.

I a més, també disposa de tapes lleugeres i bocates, amb delicatessens com l’steak tàrtar o el tàrtar de salmó, que també entren molt bé per la vista, a part del seu singular sabor.

L’Art Lounge és un local d’oci, ja que amb la pantalla gegant que disposa a l’interior, es ideal per veure la Fórmula 1, partits de futbol, tennis, grans competicions esportives i projeccions cinematogràfiques , però també hi ha constants actuacions en directe, exposicions d’artistes, o bé també es poden preparar convencions d’empreses o reunions privades.

Si també voleu visitar la nova sensació del Passeig de Vinaròs, podeu trobar-la al Passeig Blasco Ibañez, 10, o també podeu entrar per Costa i Borràs, 13; per a reserves podeu trucar al 964 825 693 o 695 323 554.

[vimeo id="29423835" width="615" height="335"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441