Veure les darreres entrades:

Els més grans expliquen que a Prat de Comte s’hi feia el millor vi de la comarca i que algunes famílies destil·laven aiguardent a les seves pròpies cases. Això és el que s’ha volgut tornar a fer la Festa de l’Aiguardent, que enguany arriben per la X edició, que es celebra durant el 8 i 9 d’octubre.

Una festa on tot el poble i part de la Terra Alta s’involucra, els pratdecomtins obrin les seues cases, que fan alhora d’estands firals per acollir als visitants, així podrem veure per tot el poble tots els processos de destil·lació de l’aiguardent i els seus aromes, i alhora, prendre l’aiguardent amb la pasta típica, les “casquetes”.

Però, no només aiguardent trobarem a aquesta festa, ja que ens ofereixen moltes activitats com tallers de cuina i de plantes medicinals, exposicions geològiques i de manualitats, cercaviles de grallers i de jotes, passejades a cavall, i com no, dinar i sopar popular i per la nit revetlla i disco mòbil.

Així, amb la Festa de l’Aiguardent, es vol recuperar l’activitat que a Prat de Comte duien a terme en temps de verema i apropar a les noves generacions i a visitant a aquesta feina, per a no perdre un producte tan característic com és l’aiguardent, que es pot prendre, pur, però també serveix per fer altres licors com la mistela i la ratafia.

Per a més informació, podeu entrar a: www.aiguardent.com.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441