Veure les darreres entrades:

Una vegada ja segat l’arròs, és hora de cuinar-lo, i el Delta, és un paradís on es pot trobar dels millors arrossos tant del territori com a nivell nacional, i a Amposta saben com cuinar-lo de diverses formes, però sobretot amb la millor qualitat i utilitzant els productes del territori.

Aquest dijous 6 d’octubre, s’han presentat en un entorn privilegiat a la zona del Castell i junt al riu Ebre, les VIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs d’Amposta, que es celebraran durant el 15 d’octubre al 20 de novembre. Els restaurants de l’Associació de Restauradors d’Amposta que participen, son els següents:  Blanc de Blancs, Restaurants Els Arcs, Restaurant Els Ullals, Bar-Restaurant Gatsby, Hotel Ciutat d’Amposta El Secret, Restaurant El Torrent, Khum, Bistro Monstianell, Bar Restaurant L’Antic, Restaurant Casa de Fusta, Restaurant La Gramola, Petit Cafè i Cafeteria-Restaurant Bosc de Ribera.


Durant l’acte han assistit Teresa Reche, Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta, que ha volgut donar l’agraïment als restaurants per la promoció de les jornades, i també a tots els col·laboradors, entre els que destaquen Arròs Montsià, Consell Regulador Denominació d’Origen de la Terra Alta, Bodegues Pinor i al Patronat de Turisme d’Amposta per impulsar aquestes jornades gastronòmiques.

Per d’altra banda, Paco Paz, Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta, ha alabat la qualitat de l’arros del Delta de l’Ebre per la seua qualitat, ja que està considerat com un dels millors d’Europa, un producte molt relacionat e integrat en el nostre entorn i paisatge, que s’ha convertit en un aliment bàsic per la nostra societat, i augura l‘èxit de les Jornades Gastronòmiques, ja que la matèria prima és molt bona.

Oscar Garcia, de l’Associació de Restaurador d’Amposta i gerent de Restaurant Gatsby, ha explicat que els menús d’aquest 13 restaurants varien entre els 20€ i els 36€, ja que s’han ajustat els preus al màxim per l’actual situació econòmica, i s’ofereixen plats tant saborosos com arròs en llamàntol, en galeres, la típica paella, arròs negre, arròs en llet, o fins i tot palometes d’arròs en mel.

El Vicepresident de la Cambra Arrossera Montsià, el Sr. Gines, també anima a degustar aquests menús, ja que per part de la Cambra, durant fa uns anys, han millorat la qualitat del producte, on han aconseguit diversos premis, i estan incentivant al productor per produir només arròs de la varietat montsianenc, el que hi ha hagut tota la vida al Delta de l’Ebre.

A partir del dilluns 10, ja estaran disponibles els tríptics informatius de les VIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a l’Oficina de Turisme i també als comerços d’Amposta. Des de Mira que bo!, vos animem a visitar i degustar els restaurants d’Amposta que participen en aquestes saboroses jornades gastronòmiques.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441