Veure les darreres entrades:

La gastronomia de Benicarló te un plat estrella, la carxofa, però també disposa d’una llarga tradició dels plats provinents del mar. Durant el mes d’octubre, la gastronomia serà un dels plats fort de Benicarló, ja que es celebra la Festa del Peix i Polp de LLotja de Benicarló, i per això han organitzat les I Jornades de la Tapa, la III Demostració Gastronòmica i les III Jornades Gastronòmiques.

Del 7 al 16 d’octubre, per primera vegada, es realitzen les Jornades de la Tapa del Peix i Polp de Llotja de Benicarló, on participen un total de 22 bars i cafeteries, i per només 3€, pots disposar de la consumició. Aquests son els següents: El Raconet Bar, Kikara Café, La Façana, Cafeteria Roma, Bar Restaurant Sant Rafael, Bar Restaurante Lo Faro, Bar Enmi, Cafeteria Can Cristina, Cerveceria Babilón, Bar Los Jubilados de Benicarló, Bar Club Ajedrez, L’Ambigú, Bar Marítim, El Caferet, Cafeteria Marynton, Bar Cafeteria Nou Racó, Bar Cafeteria Port Vell, Braseria La Lonja, Bar El Andaluz, La Taverna del Mercat Vell, Tortuga i Cafeteria Brasil.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441