Veure les darreres entrades:

L’oferta turística de Peníscola cada vegada és més àmplia, i sobretot per la seua aposta per la gastronomia. Des de sempre, Peníscola ha sigut un poble lligat al mar, i gràcies a la saviesa popular, ha conservat la seua cuina, però la fos amb les noves textures i sabors de la cuina actual.

Durant el 8 d’octubre i fins el 23 d’aquest mes, els restaurants participen a les II Jornades Gastronòmiques del Pop de la Llotja de Peníscola, per poder gaudir de plats que segur que ens quedarem sorpresos com les botifarres de pop, una de les més sorprenents receptes que s’ofereixen, però també podem trobar altres plats com la tradicional cassola de pop amb patates, paella de pop amb crestes de gall i rovellons, arròs melós fumat amb pop. Una gran oferta de plats per cautivar els padalars dels peniscolans i visitants, i així també aconsegueixen allargar la temporada i ofertar la bona qualitat dels seus plats.

Els restaurants que participen son els següents: Restaurant Cafeteria Xulos, Restaurant Chiki, Taverna del 7, Restaurant la Cabaña, Restaurant Roca-Mar, Restaurant Casa Jaime, Vista al Mar, Braseria Rancho Grande, Bar Restaurant La Bodegueta, Restaurant Barra Alta, Taberna Marinera El Ánfora, Hotel Tio Pepe, Restaurant El Peñón, Restaurant Ca Martí Muramar.

Des de Mira que bo! animem a tastar aquests suculents plats de pop de la llotja de Peníscola, i també comentar-vos que al desembre, hi haurà a la Ciutat en el Mar, unes noves jornades gastronòmiques, en aquest cas seran de La Cuina Tradicional i de Caça.

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441