Veure les darreres entrades:

La tardor també ha arribat a l’Hotel-Restaurant Duc de Vendome, on ja han començat la nova campanya tardor-hivern, amb plats i menús d’aquesta temporada.

Entre ells destaquen els anomenats “plats de cullera” que provenen de la cuina casolana, tan característica de Duc de Vendome. Entre aquests plats destaquen: cigrons en espinacs, estofat de llentilles, cigrons amb abadejo, mongetes blanques amb xoriç i altres saborosos plats de temporada.

A més, tampoc hem de deixar de banda, el tan conegut sopar-ball dels dissabtes de la nit, que amb una capacitat fins a 120 persones, també és un espai ideal per a la presentació dels vestits de les comparses de Carnaval.

Per finalitzar, també volem comentar, que l’Hotel-Restaurant Duc de Vendome s’ha ficat de ple en les xarxes social, creant un perfil de Facebook, i un altre de Twitter, per tindre una relació més directa e immediata amb els seus clients.

Per a més informació, podeu trobar l’Hotel-Restaurant Duc de Vendome a la Ctra. Nacional 340, Km. 1053 de Vinaròs, o  podeu trucar al 964 45 09 44.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441