Veure les darreres entrades:

Escrit per www.ebredigital.cat

El sindicat Unió de Pagesos (UP) ha xifrat en 13 milions d’euros les pèrdues econòmiques que, pel moment, acumula ja el sector de l’oli a les Terres de l’Ebre. I és que ja donen per perduda més de la meitat de la collita. Després d’una reunió amb directors generals, el sindicat ha explicat que l’Administració s’ha compromès a estudiar la possibilitat de reclamar a Europa l’anomenat ajuts de ‘mínims’ pel sector.

La sequera hauria fet perdre el 50% de la collita d’oliva a les Terres de l’Ebre. Això, en termes econòmics, serien uns 13 milions d’euros. Així ho ha denunciat el sindicat agrari Unió de Pagesos.

I la xifra de les pèrdues puja fins els 18 milions d’euros si se sumen altres zones de Catalunya. Davant aquesta situació, els sindicat ha explicat que el departament d’Agricultura s’ha compromès a estudiar les possibilitats per articular ajuts de mínims, és a dir, ajuts dirctes, per a les zones més afectades per la sequera.

D’altra banda, els sindicat agrari ha tornat a reclamar les obres de regadius, com el canal Xerta-Sénia o l’Aldea-Camarles i ha demant que la pagesia pague només el 15% de les obres de regadiu en general i el 7,5% en els regs de suport, en les seues esmenes a l’anomemada llei Òmnibus.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441