Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

El proper 17 d’octubre els restaurants vinarossencs, la Cocina de Javier Ramos i el Vinya d’Alòs seran al principat d’Andorra per a participar dels actes gastronòmics en commemoració de la capitalitat de la cultura catalana que en aquesta ocasió ostenta el comú d’Escaldes Engordany. Aquesta iniciativa dels restaurants de Vinaròs Gastronòmic conta amb el suport tècnic i financer de l’Ajuntament de Vinaròs a través del Patronat Municipal de Turisme de Vinaròs.

Aquest cap de setmana, el xef Javier Ramos s’ha desplaçat fins al principat per a acabar d’ultimar les gestions relacionades amb el menú que elaboraran ambdós restaurants i la forma de portar els productes vinarossencs fins al principat d’Andorra. El menú que han preparat els restaurants vinarossens té com a matèria prima fonamental els productes mariners del nostre port, com ara, els reconeguts llagostins, els calamarsons, la tonyina o els cargols de mar. El preu del menú és de 35€. Els interessats en conèixer aquesta oferta gastronòmica hauran d’acudir a l’hotel Fènix d’Escaldes Engordany el proper 17 d’octubre tant en horari d’esmorzar com de sopar.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs ha declarat: quan des del Principat d’Andorra es van posar en contacte amb l’Ajuntament de Vinaròs per a participar en aquesta iniciativa, vam tindre clar que aquesta suposa una magnífica oportunitat per continuar posicionant l’oferta turística i gastronòmica de la nostra ciutat en un lloc tan interessant com el Principat d’Andorra, on la demanda turística existent és d’un alt poder adquisitiu i està molt interessada per l’oferta de sol i platja de qualitat de la costa mediterrània espanyola.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441