Veure les darreres entrades:

Javier Ramos, va començar a la cuina com molts dels grans, als 14 anys fregant plats, però poc a poc les responsabilitats van créixer, fins que va ser cap de cuina durant 28 anys per diversos restaurants de renom de Vinaròs i Peníscola.

Com ell comenta, un dia va veure l’actual local situat a l’Avenguda Barcelona nº 11, a Vinaròs, i així va ser al 2007, quan va créixer com a cuiner, i va obrir el seu propi restaurant.

És un local senzill, amb una cuina marinera i mediterrània, on s’especialitza amb arrossos, que son molt coneguts, marisc i peix, és a dir, productes frescos i de la llotja de Vinaròs, però sempre amb un toc personal, com podem veure en el lluç al papilot, amb una excel·lent mescla de sabors o la intensa espuma de vi negre tèbia, un postre que et deixarà amb ganes de repetir-lo!

A més, Javier Ramos està molt actiu en totes les Jornades Gastronòmiques que es realitzen a Vinaròs, com les properes de l’arròs, i també va guanyar la millor tapa al I Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs. Però també li agrada aprendre, ja que participa en unes Jornades Gastronòmiques a Andorra, per mostrar la cuina mediterrània allí, i a la vegada conèixer la cuina andorrana.

Al no estar a primera línia de mar, La Cocina de Javier Ramos és ara quan comença la plena temporada, amb les esmentades Jornades Gastronòmiques o els menús degustació que prepara.

Aixi que ja sabeu, si voleu degustar menjar amb un intens sabor mariner i mediterrani, vos recomanem La Cocina de Javier Ramos, segur que gaudireu amb la seua cuina. Per a més informació, podeu trucar al 964 453 990, o bé www.lacocinadejavierramos.com

[vimeo id="30332293" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441