Veure les darreres entrades:

Durant aquesta setmana estem gaudint de les I Jornades de la Tapa del Peix i Polp de Llotja de Benicarló, dins dels actes de la Festa del Peix i Polp de Llotja de Benicarló, i el dilluns 17 toca el torn als restauradors de la ciutat i la comarca.

Durant el 17 d’octubre i fins el 13 de novembre, Benicarló celebra les III Jornades Gastronòmiques del Peix i Polp de la Llotja de Benicarló, on 17 restaurants prepararan els plats provinents del mar, com ara cassoles marineres, arròs amb ceps i pop, fideuà de pop, etc. en uns preus que oscil·len entre els 15€ i 35€.

Aquests restaurant que participen son: Hotel Restaurant Rosi, Pau Restaurant, Restaurant Chuanet, Restaurant El Cortijo, Restaurant El Palleter, Neptuno Restaurant, Parador de Benicarló, Restaurant Pizzeria Mare Meua, Restaurant Marynton, Braseria Sant Gregori Restaurant, Restaurant Lo Faro, Restaurant Simó, La Façana d’Ací, Raconet Bar, Taperia l’Ambigú, Bar-Restaurant Sant Rafael i Centre Integrat Públic de FP.

Cal destacar que el Restaurant Marynton ofereix al seu menú els següents plats: mini delícies de fruits del mar; lloms de seitons en tempura sobre niu de verduretes; milfulles de pop; i llom de llobarro al forn amb carxofes i espàrrecs.

Mentrestant que El Cortijo ofereix un menú per a dinar amb una amanida amb pop, bacallà i “esqueixada” amanida amb oli d’oliveres mil·lenàries; arròs negre amb pop i alls tendres; i suquet de pop amb cua de rap i llagostí; i un altre per al sopar amb els següents plats: bullabessa de peix i marisc de la nostra llotja; pota de pop al a brasa amb patata cofintada al romaní; i cabrit al forn amb les seves verduretes.

Des de Mira que bo!, vos animem a visitar i degustar els restaurants que participen en aquestes saboroses jornades gastronòmiques del polp i peix de la Llotja de Benicarló.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441