Veure les darreres entrades:

Les festes del patró d’Ulldecona, venen enguany molt carregades d’activitats, i es que a part dels bous, la gastronomia té un paper molt important. A més, també es realitzen les III Jornades d’Agrobiologia, Paisatge i Patrimoni, i el Mercat Agrobiològic com cada tercer dissabte de mes.

Podrem trobar tallers de manualitats, teatre, xarrades, concerts, espectacles, i aquí la part que ens interessa, el bon menjar de la nostra cuina.

El dissabte 15, a les 10h, podem gaudir d’una visita guiada al Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arión, i al finalitzar, degustació d’olis mil·lenaris del Territori del Sénia; i a les 10:30, ja estarà obert el Mercat Agrobiològic i Artesanal a la Pl. de l’Església, on actuaran la Colla de Gegants Grallers d’Ulldecona.

A les 11h, podrem degustar els productes de la Carnisseria Can Xavi i del Forn de Pa Quatre Barres a l’estand de Turisme, per tant sols 1€. Mentre, que a les 12h, el Restaurant P-38 ens oferirà una degustació de Tartaletes de peix i marisc, amb el maridatge de vi Miliarium d’Ulldecona, pel mateix preu.

Amb tantes degustacions, no ens faltarà falta dinar, ja que també podrem assistir a les 12h a la degustació d’Arròs negre a càrrec del Restaurant Per Pebrots, maridat amb vi Miliarium d’Ulldecona, mentre, que a les 13h, el Restaurant Antic Molí ens oferirà arròs amb rovellons i anguila.

Però amb tantes degustacions també hi ha temps per cuinar, ja que de 12h a 14h, es realitzarà el X Concurs de paelles, on l’organització donarà l’oli, un conill, l’arròs i la llenya, per a que estiguen perfectes!

Durant la tarde del dissabte, tenim un dels concursos més originals, però que ja compta amb una llarga tradició: el XVIII Concurs d’All i Oli, que començarà a la Pl. de l’Església a les 18:30, i a les 19h 30, el Restaurant l’Era de Els Valentins, ens oferirà coca de sardines i verdures, i maridat amb el vi Miliarium.

El diumenge 16, el Mercat Agrobiològic obri les portes a les 10:30h, i també hi ha diverses degustacions, entre elles podrem tastar productes de la Carnisseria Esther amb diferents pans de CafèFleca Feliu, també a l’estand de Turisme per només 1€. Més tard, a les 12h, el Restaurant El Caçador, ens oferirà un saltejat de cigrons, botifarra negra i rossinyols i d’un Arròs tot pelat, també amb el maridatge de vi Miliarium d’Ulldecona.

Però també hi ha degustacions delicatessens, com les Piruletes d’Oli d’Oliveres Mil·lenàries i Sal del Delta de d’Ebre fetes en nitrogen líquid, a càrrec de Jeroni Castell del Restaurant Les Moles i maridades amb vi Miliarium d’Ulldecona, per tant sols 1€.

El diumenge per la tarda encara continuen les degustacions, on Vins Pomada i l’Antic Molí ens ofereixen un original granissat de “calmant”, les 19h, l’Antic Molí, també ens ofereix una degustació de Pipeta de formatge de
cabra, tomaca, escarola i alfàbrega; llauna de musclos, patata i sobrassada i Caneló de gelatina d’escalivada en verduretes i sèpia.

Si voleu passar uns bons dies de festes celebrant el patró d’Ulldecona, i amb moltes i saboroses degustacions gastronòmiques a càrrec dels restaurants d’Ulldecona i barris, no hi falteu, que segur que marxareu amb bon sabor de boca!

Per a més informació i descarregar el programa complet, feu clic aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441