Veure les darreres entrades:

Escrit per www.diaridelmaestrat.com

El proper diumenge 16 d’octubre a partir de les 12 hores els restaurants vinarossencs realitzaran la presentació de les Jornades Gastronòmiques “Novembre, mes dels arrossos” oferint una degustació a un preu mòdic i a l’aire lliure, concretament en la pèrgola del passeig marítim de Vinaròs.

Dotze restaurants de Vinaròs han decidit sortir al carrer i mostrar la bona gastronomia que hi ha a Vinaròs, aquest cop centrant-se en l’arròs. Aquesta ha sigut la manera en la que els restauradors de Vinaròs han decidit presentar les jornades dels arrossos “d’una manera peculiar i diferent a altres anys”, com han apuntat des de la regidoria de Turisme.

Per a esta degustació que donarà el tret de surtida a les jornades ja poden adquirir-se els tiquets a la Tourist Info de Vinaròs, el mateix dia podran adquirir-lo en el propi passeig. El preu del tiquet és de 2.5 €, i el mateix inclou dues degustacions d’arròs i beguda.

Les XVII Jornades dels Arrossos començaran el dijous 20 d’octubre i es realitzaran fins al 11 de desembre. En l’edició d’aquest any són 16 restaurants els que participen; La Cocina de Javier Ramos, Rafael lo Cristalero, Vinya d´Alos, La Isla, Teruel, Restaurant Bergantin, El Langostino de Oro, L´Ermita, El Mesón de la Mera, Mistral, Los Arcos, Limbo, La Olivera, Bona vista, Font de Sant Pere i Golf Panoràmica.

Aquesta iniciativa de l’associació d’Hostaleria de Vinaròs conta amb el suport tècnic i financer de l’Ajuntament de Vinaròs a través del Patronat Municipal de Turisme de Vinaròs.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Elísabet Fernández, ha manifestat que “per a mi és un plaer que es duguin a terme actes d’aquestes característiques, tenim una gastronomia exquisida i volem que aquesta sigue coneguda, que es conegue Vinaròs com a referent gastronòmic, és per això que convido a totes les persones perquè s’acosten al passeig i gaudixquen de la rica varietat gastronòmica que els nostres restaurants ofereixen.”

Fotografia www.diaridelmaestrat.com

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441