Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

Una trentena de persones de la comarca de la Tinença de Benifassà i poblacions properes van recuperar un any més en el Ballestar la verema. La recol·lecció del raïm va començar de bon matí i es va interrompre amb l’esmorzar a base d’embotits, pa amb tomàquet, olives i rebosteria. La verema a la partida del Patró del Bellestar té aires pedagògics i busca seguir una tradició vitivinícola de la comarca, ja gairebé testimonial, i que els més petits contemplin el procés de recol·lecció i elaboració del vi des de la recol·lecció fins al esmussat, seguint la tradició de recuperar activitats i la identitat de la comarca que ja han iniciat algunes associacions de la zona.

En total van ser uns 2.000 quilos de raïm de la varietat garnatxa i syrah els recol·lectats. Al migdia va finalitzar la festa de la recol·lecció amb un dinar de germanor en aquesta entitat local menor que recentment al costat de Peníscola va ser escenari de la pel · lícula ‘Cap’, en què van intervenir Maribel Verdú (El laberinto del fauno), Daniel Grau (Los ojos de Julia), Clara Lago (Primos), Blanca Romero (After), Antonio Garrido (La Chispa de la vida), Carmen Ruiz (Que se mueran los feos), Miquel Fernández (Amar en tiempos revueltos) o el model Andrés Velencoso que va debutar en el cinema.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441