Veure les darreres entrades:

[vimeo id="28662500" width="615" height="340"]

Enmig del Camp de Golf Panoràmica, i en una majestuosa tranquil·litat, s’aixeca el Restaurant Panoràmica Golf. Un restaurant accessible per a tothom, i no només per a socis del Camp de Golf, en un entorn únic, que no hi ha cap en la comarca.

A part del menú diari des de 11€, i també els menús degustació, és un lloc perfecte per a realitzar celebracions i esdeveniments: bodes, comunions, batejos, tant a dins del restaurant com a fora, ja que s’instal·len carpes i les oliveres i garrofers del costat, queden dins de la mateixa, d’aquesta manera, estem enmig de la natura i amb un gran espai per realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment.

El restaurant compta amb dos menjadors, el Sant Jordi i Panoràmica, amb capacitat per a 200 persones, i dona la curiositat, i el que més crida l’atenció son les meravelloses vistes que hi ha al Camp de Golf, on podem veure als golfistes jugant.

A més, també està molt ambientat amb el món del golf, com així podem veure al saló social, un lloc de reunió perfecte, i la seua cafeteria, on serveixen entrepans, plats combinats, esmorzars, tapes i compta amb el menú cafeteria.

I un lloc idíl·lic per prendre la una cervesa o un aperitiu, és la terrassa, tant de la cafeteria, o del menjador, on també es pot dinar a la mateix, mentre tranquil·lament, enmig del Camp de Golf Panoràmica, contemplem tot el camp, i els mateixos golfistes.

I en aquest programa, aprofitant les Jornades de l’Arròs, Tom, que ja el vam veure al Restaurant Font de Sant Pere, ens prepara un arròs melós amb crancs i galeres, el plat que es cuinarà durant les Jornades de l’Arròs de Vinaròs, del 20 d’octubre al 11 de novembre, i ja ens el va deixar tastar el passat diumenge a la Festa de l’Arròs de Vinaròs, on quasi no va arribar ni al plat degut al seu gust tan saborós!

Un restaurant de tipus mariner, on a part dels gustosos arrossos, també destaca la qualitat del seu peix, que situat enmig del camp de golf, es ideal per a qualsevol tipus de celebració, o un bon menjar amb la màxima tranquil·litat possible.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441