Veure les darreres entrades:

Vinaròs és molt conegut pels seus arrossos, i una de les jornades de més antiguitat son les Jornades de l’Arròs, on porten 17 edicions.

Gràcies a l’Associació d’Hosteleria de Vinaròs i l’Ajuntament de Vinaròs, el passat diumenge 16, es va realitzar la Festa de l’Arròs, on els 17 restaurants, ens van deixar degustar els arrossos al mateix Passeig de Vinaròs, i com no, va ser tot un èxit.

Els 17 restaurants que participen son: Vinya d’Alòs, La Isla, Meson de la Mera, Teruel, Mistral, Rafel “Lo Cristalero”, Bergantín, Bona Vista, El Barco, El Langostino de Oro, La Cocina de Javier Ramos, l’Ermita, Los Arcos, l’Olivera, Limbo, i altres dos que no son de Vinaròs, com el Panoràmica Golf, on han presentat el seu arròs al programa d’aquesta setmana, un arròs melós amb galeres i crancs cuinat per Tom; o també un arròs caldós mariner o un arròs de verdures.

I també cal destacar el Restaurant la Font de Sant Pere, on ens ofereixen un arròs de conill, rovellons i caragols o un arròs mixte de carn i marisc.

Si vos vau quedar en ganes de més arròs el diumenge passat, o no en vau tastar, vos recomanem visitar aquests restaurants, que durant el 20 d’octubre i fins l’11 de desembre, no ens defraudaran amb els seus saborosos arrossos.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441