Veure les darreres entrades:

Està clar que el Gran Hotel Peníscola vol satisfer als seus clients, però que també volen ajudar als més desafavorits, per això participa per segon any consecutiu a la campanya “Restaurantes contra el Hambre“, que junt a Acción contra el hambre, de l’1 d’octubre i fins el 15 de novembre, participa junt a altres 9 establiments de la província, i sent l’únic de Peníscola en aquesta iniciativa. És molt fàcil participar, només reservant taula al Gran Hotel Peníscola, ja converteixes el teu menjar o sopar en un gest solidari.

També cal destacar, que és l’únic restaurant de Peníscola que ofereix un menú específic per a celíacs, on només 18 establiments oficialment reconeguts de la província de Castelló ofereixen aquest menú, on disposa d’un ampli i variat bufet de cuina mediterrània e internacional, amb plats temàtics i show-cooking en temporada alta, i com ja hem dit abans, menús i plats adaptats per a celíacs i diabètics per només 16€, on també ofereix de pa i cervesa sense gluten.

Si esteu interessats en aquestes iniciatives, el podeu trobar a l’Avinguda Papa Luna, 132-136 de Peníscola, o bé trucar al 964 469 00. Per a més informació: www.granhotelpeniscola.com, o via email: info@granhotelpeniscola.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441