Veure les darreres entrades:

Vint-i-quatre restaurants de dotze municipis de la Terra Alta, participaran en les III Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, unes jornades que ja s’han consolidat, per la gran quantitat de locals que participen, l’oferta que ofereixen els restaurants de la Terra Alta, i sobretot per la qualitat del producte, el corder.

A part de la gran varietat de plats amb el corder com a base, aquest es cuinarà amb oli de la DOP Oli de Terra Alta i els vins, com no, també de la DO Terra Alta. A part, tots els menús inclouen un tast d’oli amb torrades per començar i finalitzaran amb la degustació de dolços de la DO.

Aquestes Jornades son un iniciativa del Consell Comarcal de la Terra Alta, i també col·laboren l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la comarca i els consells reguladors de la DO Terra Alta i la DOP Oli de la Terra Alta, per potenciar els productes d’aquesta comarca.

A més, enguany, hi ha més oferta, ja que les tradicionals punxades, unes tapes a base de diferents productes com truita, embotits, etc., que es fan a mitja tarda amb una copa de vi o alguna beguda refrescant, els mateixos restaurants ens l’oferiran durant la Festa del Vi que es celebrarà a Gandesa durant el 29 i 30 de d’octubre, i que la serviran els alumnes de l’Escola d’Hostaleria Via Magna de Tortosa.

El dijous 20 d’octubre a les 19h a Villalba dels Arcs es presentaran les jornades, on ja es podran degustar menjars típics elaborats pels restaurants participant, i també vins de la DO Terra Alta i oli de la DOP comarcal. I durant el 21 d’octubre i fins el 27 de novembre, ho podeu fer als 24 restaurants que participen. 1. Carme on dimecres 19, 2011

  Un petit apunt: la Festa del Vi és el cap de setmana del 29 i 30 d’octubre.
  Moltes gràcies per mantenir-nos sempre al dia.
  Una salutació!

 2. miraquebo on dimecres 19, 2011

  Perdó Carme! Un petit error, ja està modificat! Gràcies per seguir-nos i per fer estimar la gastronomia del nostre territori!
  Una salutació!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441