Veure les darreres entrades:

Encara que enguany no ha sigut un bon any per als bolets, a Beseit es celebra el 22 i 23 d’octubre el XVI Dia dels Bolets i les XVI Jornades Micològiques. On es promou l’interès i el coneixement sobre el món dels bolets en general, i també l’estudi de les espècies que hi ha a la Comarca del Matarranya i dels Ports de Beseit.

Per això s’han preparat sortides de recol·lecció de bolets, xarrades micològiques, concursos de bolets de major mida, tallers de manualitats, exposicions de bolets, i com no, degustacions gastronòmiques per Beseit i el Poliesportiu.

A més, enguany com a novetat, hi haurà una s’oferirà una degustació estelar: rovellons amb oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia i es podrà trobar al Poliesportiu de Beseit.

Una cita obligatòria per als amants dels bolets, que pot ser podran degustar els únics bolets de la temporada. Per a més informació feu clic al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441