Veure les darreres entrades:

Avui publiquem una recepta que ens ha fet arribar Josep Gargallo, a través del nostre email miraquebo@miraquebo.com, on ens ensenya com preparar els deliciosos almendrats d’Herbers.

Els ingredients que necessitem son:
- 3 clares d’ou
- 300 gr. de sucre
- 300 gr d’ametlles trossejades

Preparació:

Batrem les clares primer i les fem muntar en un bol fins que augmentin de volum i formin una textura ferma i consistent. Afegir el sucre poc a poc i seguim batent per a mantenir la consistència amb el sucre, i després hi afegim les ametlles- Ho posem en motlles i una vegada estan tots, els fiquem al forn durant 30 i 45 minuts.

En aquest vídeo, podeu veure com Josep Gargallo ens ho explica detalladament: Almendrats d’Herbers

Des de Mira que bo!, volem agrair a Josep Gargallo per fer-nos arribar la recepta, i esperem que haguésseu après a preparar-los!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441