Veure les darreres entrades:

Les Moles no té límits, i cada dia el seu nom arriba més lluny. El menú degustació de 18 plats, que Jeroni ja ens va cuinar a Mira que bo!, també l’ha portat al restaurant gastronòmic de l’Hotel Canut de 5 estrelles d’Andorra, dins de les Jornades de capitalitat d’Andorra de Cultura Catalana, però amb unes petites variacions.

En aquestes jornades, el Restaurant Les Moles ha preparat 70 racions d’alguns dels plats que més han agradat als seus clients, com el sorprenent cafè, copa i puro, que res és el que pareix; o també la piruleta d’oli mil·lenari, però degut a l’hidrogen, s’ha substituït pel polvoró d’olives mil·lenàries, la primera textura d’oli que es va fer l’any 2007.

Jeroni, marcant la seua aposta en confiar i posar en el valor que es mereixen els nostres productes, també ha realitzat un resum dels plats més representatius del territori, el que anomenem territori pur i dur. Un dels plats que més èxit ha creat, es el postre de Xocolates Creo, corresponent al Menú Gastronòmic 2010, que encara es pot trobar a la carta de Les Moles, i és un dels postres més demanats als banquets. Aquest postre està compost per tres textures del xocolate: espuma, coulant i gelat. Com a curiositat, després dels 18 plats que estava compost el Menú Gastronòmic, alguns comensals van repetir aquest postre, ja que no el coneixien i s’han quedat sorpresos pel seu peculiar sabor.

També cal destacar l’expectativa que ha generat l’arribada de Les Moles a la capital dels Pirineus, com la repercussió als mitjans de comunicació, ja que han aparegut en la contraportada de el Periódico edició Andorra i també a la Televisió d’Andorra.

Jeroni Castell i Carme Sauch ens han comentat que estan molt satisfets per l’experiència, i també pel tracte rebut durant l’estada a Andorra. Des de Mira que bo!, ens alegrem per la feina què els restaurants i productes del nostre territori estan fent, és un pas endavant per donar-se a conèixer fora, ja que de tots es ben sabuda de la qualitat que disposem.

Foto: El Peròdic

  1. joan forcadell i pnyol on dimarts 25, 2011

  Bon dia sols dire que entre tots fem gran un territori que te de tot, sols faltaben els nois com vosaltres amb un toc de rauxa i sabiessa del entorn pikeu pedra per posa el territori al lloc que es mereix:”" els paisos els fan grans les apostes de les persones com vatros”".

  un somriure.

  gema i joan.

 2. miraquebo on dimarts 25, 2011

  Hola Joan!
  Som un gran territori i entre el quei hi ha, la cultura, la història i la gent, fem que siga més gran! Moltes gràcies, de veritats! Només fiquem el nostre granet d’arena per donar al territori el que ell ens ha donat, estem en deute en aquest paraís!

  S’agraixen les vostres paraules!

  Una forta abraçada!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441