Veure les darreres entrades:

Per Tots Sants: castanyes, moniatos, i panellets, els dolç tradicional per excel·lència, que per sort, encara el mantenim al nostre territori, i com no hem de deixar de menjar-ne!

Hem visitat Ca Massita, i ens hem quedat sorpresos per la gran quantitat de sabors i varietats que hi tenen, sempre amb la farina d’ametlla i altres ingredients com el sucre. Entre els sabors que podem trobar, hi ha de pinyons, de coco, de canyella, de cacau, cafè, llima i la gran novetat d’enguany, panellets de Xocolates Creo!

Aquest xocolate de farina d’arròs, tant característic del nostre territori, i que recorda a l’abundant xocolate que es feia a Vinaròs (d’aquí ve el malnom de xocolaters), s’està venent des de fa poc a Ca Massita, amb un notable èxit.

Vos animem a tastar-los com nosaltres ja hem fet, i segur que repetireu, ja que per demà ja en tenim d’encarregats!

Fotografia: Helena Guimerà

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441