Veure les darreres entrades:

La Terra Alta i el vi no serien el mateix un sense l’altre, i es que la tradició ve de temps tan ancestrals que ja s’ha guanyat un nom a tot el país.

La seua capital, Gandesa, com es de costum, celebra la XXIV Festa del Vi, una festa que va començar el 1988 gràcies a l’empenta de la Societat Unió Gandesa, i després ja es va unir l’Ajuntament de Gandesa i el Celler Cooperatiu Gandesa per formar una Comissió Organitzadora de la Festa del Vi, on també va formar part el Consell Regulador de la DO “Terra Alta” i molts productors dels vins DO “Terra Alta”, que a més participen en la Mostra de Vins del Certamen.

La Festa d’enguany es celebra del 28 al 2 de novembre, i com no, ens faltaran hores per realitzar totes les activitats! Mostra de vins; tast de vins, on en 5€ es podran fer 5 degustacions; la 2a nit de les Garnatxes Blanques, que ja va ser un èxit la passada edició; també podrem gaudir de les “punxades”, un acte dins del marc de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta; un curs accelerat de vins per convertir-se en un sommelier en un temps record, on pots fer la inscripció al següent enllaç; concert; ball; dinar popular, etc.

A més, com l’any passat, el dimecres 2, s’organitza la 2ª Jornada professional, un “show-room” com a punt de trobada entre productors i professionals, per unir més de prop els productors de vins amb DO Terra Alta amb tots aquells professionals que estan cada dia davant dels consumidors parlant i fent pedagogia dels vins.

Per a més informació i veure el programa complet: www.festadelvi.cat

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441