Veure les darreres entrades:

Pareix que en les pluges d’aquests dies podrem trobar algú rovelló, però de moment n’hem tastat pocs! Per això, si els volem tastar hem de visitar Els Reguers durant el 29 i 30 d’octubre, on es realitza la V Fira del Rovelló.

Una fira que ve del origen de quan la gent d’Els Reguers anava a buscar els rovellons als Port de Tortosa-Beseit i després els venien al Mercat de Tortosa. I el mateix fan ara els veïns de poble, que han sortit aquesta setmana per tindre els rovellons a punt per vendrel’s a la Fira.

A més, en aquesta Fira, també hi participa tot el poble, i així s’impulsa el comerç, els articles de pauma, les botigues, els productes artesanals i com no, la gastronomia, on també preparen unes Jornades Gastronòmiques.

En la V edició, s’ha preparat una fira amb molta varietat d’actes com tallers artístics, exposicions, teatre, dolçainers i tabalers, demostracions gastronòmiques, presentacions audiovisuals i també la 59a edició de la Festa de la Bicicleta.

Si voleu degustar els que potser siguen els primers rovellons de la temporada, als Reguers heu d’anar, i a més, l’associació Plat i Got també organitza les III Jornades Gastronòmiques del Rovelló, del 29 d’octubre al 2 de novembre, on podrem degustar els rovellons de 1000 formes diferents als bars i restaurants de Tortosa, Els Reguers, Campredó, Bítem i Jesús.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441