Veure les darreres entrades:

Escrit per www.canalte.cat

Els pastissers catalans preveuen que el consum de panellets artesans per celebrar la Castanyada tindrà un lleuger descens respecte l’any passat, seguint la tendència del que ha passat els darrers anys. Tot i això confien que les vendes rondin els 900.000 quilos a tot Catalunya, 690.000 dels quals a la província de Barcelona. De nou els tipus més demandats tornaran a ser els de pinyons, ametlla i coco. Així ho ha explicat el president del Gremi de Pastissers de Catalunya, Joan Turull, que també ha indicat que la Castanyada cada cop té més influència de Halloween, de forma que enguany molts establiments han optat per elaborar panellets terrorífics amb forma de carbassa, bruixa o vampir.

 

Fotografia: www.canalte.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441