Veure les darreres entrades:

Encara que ha sigut un mal any, ja hem pogut tastar els primers rovellons a Beseit i aquest cap de setmana a Els Reguers, i ara li toca el torn a La Sénia.

Del 28 d’octubre al 13 de novembre, podrem gaudir dels millors plats de bolets als següents restaurants: Restaurant El Trull, “Restaurant El Cazador” de Els Valentins, Pizzeria Dome, Restaurant Vent de Dalt, que ens oferirà una escalivada de bolets, pernil d’ànec, taronja i vinagreta amb mel; saltejat de la terra i mar de rovellons, carxofes, xipirons i gambes; arròs melós de muntanya, bolets i foie; lloms d’orada amb beixamel i bolets o galta de porc ibèric, trompetes de la mort i salsa d’arranyon, i de postre: volcà de xocolate i bolets amb fruits del bosc.

El Restaurant la Font de Sant Pere, també ofereix un suculent menú compost per: torrades de pa de vidre amb mousse d’ànec i xampinyons; mezclum de bolets i botifarra amb ous trencats en escabetx lleuger de baies de saüc; arròs melós de conill amb cargols i rovellons; i de postre pastís Sant Pere.

A més de les Jornades de la cuina del bolet, també s’organitzen altres activitats dins de les VII Jornades micològiques de les Terres de l’Ebre, com una sortida el dissabte 12 per anar a buscar bolets pels diferents indrets del territori, i per la tarda, amb aquests bolets es muntarà una exposició al Telecentre, que també es podrà visitar el diumenge 13, i a més, el mateix diumenge a les 12h, Pere Prats, membre del grup de micologia de les Terres de l’Ebre “Bitxac”, realitzarà una conferència al mateix Telecentre: “Bolets de primavera”

I també s’està preparant un taller de cuina al Molí la Vella, encara que les dates estàn per confirmar.

Per inscriure’s a les sortides i al taller o per demanar informació, o podeu fer: agimeno@lasenia.cat o 977 713 000  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441