Veure les darreres entrades:

La gran tradició planera a l’oli i les oliveres, ajuden, un any més a la realització de les XIV Jornades de la Cuina de l’Oli a Santa Bàrbara, en motiu de la XV Fira de l’Oli novell, els cítrics i del comerç, que es celebrarà el 18, 19 i 20 de novembre.

Durant el 5 al 27 de novembre, als restaurant de Santa Bàrbara, es podran tastar uns menús degustació que han preparat expressament per aquestes jornades, i tots amb l’oli com a protagonista o sinó, cuinat amb el suc de l’oliva. Aquests restaurants son: Restaurant Diego, Restaurant La Llar, Restaurant Venta de la Punta, Restaurant Can Llorens, Restaurant Arasa, Restaurant Com Tu i Bar l’Aveall.

Des de Mira que bo!, vos animem a visitar Santa Bàrbara, i com no els menús de degustació que ofereixen els restaurants planer, una anticipació del que serà la XV la Fira de l’Oli.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441