Veure les darreres entrades:

Escrit per www.comarquesnord.cat

Aquesta XXI edició de la mostra serà inaugurada de manera oficial el dissabte dia 5 a les 12 del migdia pel secretari provincial del PSOE a Terol i candidat al Congrés, Vicente Guillén, i l’alcalde de la Sorollera i candidat al Senat, Antonio Arrufat.

Com en edicions anteriors, els trenta estands temàtics es distribuiran entre la plaça de Josa, on es trobaran els expositors vinculats a l’artesania, i els porxos de l’ajuntament, espai que estarà dedicat a l’alimentació. Cal dir que, segons va comentar l’alcalde del municipi, Óscar Arrufat, “entre aquests espais també s’ubicaran els artesans o expositors amb productes tradicionals que vinguin amb el seu propi expositor”. En aquest sentit, des de l’organització es pretén que els artesans, a més d’exposar els seus productes, mostrin la seva manera de treballar als visitants. Pel que fa als participants a la fira, aquells que s’acosten fins Mont-roig podran observar tot tipus de productes artesans arribats des de diferents punts de la Comarca del Matarranya, comarques veïnes, altres punts d’Aragó i fins i tot d’altres regions de l’estat.

A part de la mostra oficial, els visitants també podran trobar el tradicional mercat de carrer. Si bé, Arrufat va explicar que “aquest any intentarem no barrejar el que és la mostra de productes tradicionals amb la part de mercat per estructurar la fira en diferents zones segons els productes exposats”.

Cal assenyalar que des de l’organització també s’ha programat música tradicional durant tota la jornada de dissabte i una revetlla nocturna. “Estem intentant que vinguin diferents grups de dolçainers i gaiters de la zona per realitzar una jornada de convivència i que els visitants puguin gaudir de la música tradicional mentre passegen pels carrers del poble”, va explicar Óscar Arrufat que també va voler convidar a tots els veïns del Matarranya a acostar-se fins al municipi per gaudir d’aquesta XXI edició de la Fira d’Aliments i Artesania del Maestrat i el Matarranya.

Fotografia: www.comarquesnord.cat

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441