Veure les darreres entrades:

Escrit per www.viulebre.com

El teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre acollirà el dia 10 de novembre la jornada

Aquesta jornada l’organitza el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte Treball a les 7 comarques: Ribera d’Ebre viva, i la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre

L’objectiu d’aquesta jornada, a més de la promoció dels productes agroalimentaris de la comarca, és analitzar com afecta la configuració geogràfica al desenvolupament d’una zona i presentar experiències concretes sobre com les marques de productes agroalimentaris són una eina dinamitzadora del territori.

El programa de la jornada, que serà inaugurada pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, inclou la participació d’experts en la sessió matinal. I a la tarda, després d’un dinar elaborat amb productes de la comarca, tindrà lloc la presentació dels estudis realitzats per dinamitzar econòmicament la Ribera d’Ebre en el marc del projecte Treball a les 7 comarques: Ribera d’Ebre viva.

La inscripció a la jornada, que és debades, es pot formalitzar al correu electrònic desenvolupament@riberaebre.org o bé trucant al 977 401 851.

Fotografia: www.viulebre.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441