Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

Benihort Planters, l’àrea de Planter de la cooperativa benicarlanda, ha fet efectiva ja l’ampliació dels seus terrenys en un 30%. Aquesta millora suposarà disposar de més superfície per ubicar millor les plantes i permetrà aconseguir una major qualitat dels cultius treballats en el planter en època estival. “Aquesta ampliació està enfocada a millorar cultius que treballem en els mesos d’estiu, com l’enciam i coliflor”, tal com explica el responsable del Planter, Miguel Soriano Masip, “A partir d’ara podrem conrear en exterior aquests productes i aconseguir així una major qualitat d’aquestes plantes “, assegura.

Aquestes instal·lacions necessitaven una ampliació, ja que el planter continua creixent en volum de producció, amb més de 23.000.000 de plantes anuals. “Ara podrem tenir tots els productes en el mateix recinte, ja que fins ara ens vèiem obligats a habilitar zones en el camp d’assajos que tenim al costat de la N-340″, manifesta Miguel Soriano.

Els terrenys ampliats es troben al costat del actual planter en el Camí Vell de Càlig. Actualment el planter de Benihort compta amb 23.000m2.



  1. la flor de la llar on dilluns 7, 2011

    hola som una empresa que mos dediquem a la venta de plantas flors i ultimament estem venen molt de planter horticola dins una coperativa del baix ebre …….ens intererasia poder rebre informacio i a poder se un contatcte per poder parlar de les caracteristiques de les seves empreses……..be i esperant la seva resposta els saluda ..Merce




Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441