Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La presentació es va realitzar el passat divendres al restaurant La Masía de Jose Luis, (Madrid), l’acte va ser presidit per Pedro Subijana, com a president de Saborea España i cuiner basc amb tres estrelles Michelin.

El motiu de l’acte va ser la presentació de la nova plataforma de comercialització online www.tastingspain.es, un nou portal concebit am la col·laboració de Muchoviaje.com, en el qual es podran adquirir de forma ràpida i senzilla, cinc tipus d’experiències gastronòmiques en 18 destinacions de l’Estat espanyol, entre les quals es troba Vinaròs, com a membre de Saborea España. El President Subijana ha assegurat que tenim un potencial turístic i gastronòmic innegable. Per la qual cosa, Saborea España ha treballat per desenvolupar experiències gastronòmiques úniques creant propostes globals que permeten donar a conèixer el destí escollit amb major profunditat, cadascuna d’elles consta d’allotjament, una experiència gastronòmica i una activitat també relacionada amb la gastronomia.

L’acte fou tot un èxit, amb més de 55 mitjans de comunicació nacionals assistents (premsa i televisió, periodistes i bloggers turístics i gastronòmics) els quals van anar tastant algunes de les joies de cadascun dels 18 municipis. Vinaròs va assistir amb una mostra de anxoves i seitons en conserva, cedits per Conserves Artesanes de Vinaròs Coarvi, les quals van ser molt ben valorades per tots els mitjans i públic convocat.

Entre les autoritats presents cal destacar l’interès que el president de TURESPAÑA, Antoni Bernabé, va mostrar pels productes i experiències de Vinaròs. A l’acte també van assistir reconeguts cuiners espanyols com Mario Sandoval, Allberto Chicote, Joaquín Felipe, Salvador Gallego, José Luis Esteban i Paco Roncero, així com el President de la FEHR José Mª Rubio i el director de Paradors Nacionals, Miguel Martínez. A més dels regidors/es del les destinacions gastronòmiques.

Elisabet Fernández ha declarat que “es tracta sens dubte d’un projecte molt important per a la ciutat de Vinaròs, el qual es troba recolzat per una plataforma que permet conèixer a nivell nacional i internacional el potencial turístic i gastronòmic de tot l’estat. Vinaròs ofereix experiències com ara la visita a la llotja i al mercat, a un forn tradicional…i d’altres que anirem desenvolupant per part del Patronat de Turisme de Vinaròs.

Mira que bo!, també col·labora en aquest projecte, ja que ens encargarem de les visites a la llotja i el mercat i explicar tots els detalls d’aquests indrets als turistes gastronòmics que visitaràn Vinaròs.

Altres destinacions que formen part de Saborea España son: Badajoz, Ciudad Real, Cambrils, Córdoba, Gijón, Lanzarote, Lleida, Menorca, Múrcia, San Sebastián, Santiago de Compostel·la, Segòvia, St. Carles de la Ràpita, Tenerife, Valladolid, València i Saragossa.

Per a més informació es pot visitar la web:

www.tastingspain.es
www.muchoviaje.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441