Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

Aquest cap de setmana Vallibona acollirà les II Jornades Micològiques del Parc Natural de la Tinença. Els dissabte 12 i el diumenge 14 de novembre, i a pesar de la meteorologia no ha sigut la millor per a l’aparició dels bolets, aquesta localitat dels Ports acollirà un seguit d’activitats micològiques.

El dissabte 12, a les 10.30, hi ha prevista una eixida per a la recollida de bolets que començarà a la Plaça de Sant Antoni. Després d’un dinar popular, per al que cal confirmar assistència, la xerrada “Aprofitament de bolets” aproparà la “problemàtica actual, normativa i possibilitats de gestió de finques forestals” als assistents. La conferència, a càrrec de Juan Manuel Batiste, serà a les antigues escoles. La mateixa vesprada de dissabte José Alvarez Tamarit, presidnt de la Societat Micològica Valenciana, donarà una “Introducció a la micologia”.

El diumenge, l’Observador de nord · la televisió comarcal i de Els Ports Ràdio, José Agustín Amela explicarà la “Història micològica, toxicitat i curiositat” dels bolets. Un taller de cuina amb bolets a càrrec dels cuiners Sento Cuartiella i Ramon Nollà servirà per conèixer “Els sabors del bosc” al poliesportiu municipal. Un dinar tancarà les jornades.

Aquestes activitats han sigut organitzades conjuntament per l´ajuntament de Vallibona, el Parc Natural de la Tinença i la Societat micològica valenciana (SOMIVAL) i es completen amb una exposició fotogràfica a l’antic hospital.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441