Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

La seu de ADEMA (Associació per al desenvolupament del Maestrazgo) a Molinos va ser el lloc triat per presentar el nou programa de les Mostres Gastronòmiques de Tardor del Maestrazgo.

Aquesta presentació, que va tenir lloc aquest dijous, comptava amb la presència de Mariano Lecha Sangüesa, President de l’Associació d’Empresaris Turístics del Maestrazgo(AETM) i de Jorge Abril Aznar, Coordinador de ADEMA.

Aquestes Jornades es desenvoluparan al llarg de 5 caps de setmana des del 12 de novembre fins a l’11 de desembre, en la qual els 14 restaurants participants elaboressin a més de la seva carta habitual, plats específics amb els dos productes estavella d’aquestes mostres, productes derivats del porc i bolets de temporada.

Aquest any s’han inclòs dues novetats en aquestes mostres: la primera d’elles és que es van a realitzar tallers de cuina per a clients, en els quals quatre dels restaurants participants elaboraran algun plat o producte derivat del porc i faran una demostració per als seus clients en les seves cuines. La segona novetat és que al llarg d’aquests 5 caps de setmana el visitant podrà assistir a demostracions de l’elaboració de peces de fang utilitzades en la matança, en el taller de ceràmica Vila-Rubei en Villarroya de les Pinedes. Per a la descàrrega del programa complet visitar www.reservasmaestrazgo.com.

Com en anys anteriors l’Associació d’Empresaris Turístics a comptat amb la col·laboració de ADEMA per a la promoció i divulgació d’aquestes mostres, dins del programa Pon Aragón en tu Mesa. La idea segons les declaracions del President la AETM i del coordinador de ADEMA és seguir amb aquesta col·laboració entre associacions per a propers anys, ja que és la manera de conjuminar esforços i optimitzar resultats.

Aprofitant la presentació d’aquestes jornades es va presentar també un projecte promogut per ADEMA desenvolupat també dins del programa Pon Aragón en tu Mesa, es tracta d’unes Unitats Didàctiques per a escolars, amb elles es vol donar a conèixer als escolars de 2o i 3o Cicle d’Educació Primària els productes agroalimentaris del mitjà rural aragonès i els seus processos d’elaboració, estàs Unitats Didàctiques es poden descarregar en www.ponaragonentumesa.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441