Veure les darreres entrades:

Escrit per 3×4.info

La Diputació de Castelló està promovent unes jornades gastronòmiques de la tòfona negra del Maestrat amb motiu de la celebració de la fira dedicada a aquest fong que tindrà lloc a Albocàsser al febrer, també impulsada des de l’àrea de Desenvolupament Rural de la institució provincial. D’aquesta manera, els diputats provincials Pau Roig, Vicent Sales, Andrés Martínez i José Pons, en coordinació amb les àrees de turisme, turisme d’interior i promoció econòmica, ja han mantingut sengles reunions amb els alcaldes dels municipis de la zona així com amb els establiments hostalers i comerços per tal de buscar la col · laboració conjunta en la iniciativa i unir propostes.

La campanya, que es presentarà tant a València com a Castelló, consistirà en l’elaboració de menús temàtics per part dels restaurants de la zona durant els caps de setmana de gener i febrer. Així mateix, també es promocionaran aquells comerços que ofereixin productes elaborats amb tòfona, com formatges, embotits o rebosteria. Per la seva banda, el Patronat Provincial de Turisme s’encarregarà de la cartelleria i programa de les Jornades, on figuraran tots els establiments participants i la varietat de menús, els quals podran ser votats pels clients per tal de triar el millor plat, aconseguint el guanyador una estada de cap de setmana en un establiment de la zona.

El diputat provincial, Pau Roig, ha destacat que “a l’interior de Castelló comptem amb un patrimoni paisatgístic, cultural i gastronòmic molt important, i per poder treure-li rendibilitat i aconseguir creixement econòmic necessitem treballar tots junts, unir els esforços de cada municipi i col·laborar conjuntament iniciativa pública i privada, així crearem riquesa en els municipis d’interior “. “El suport de la Diputació Provincial a aquestes Jornades és complet”, – ha manifestat el vicepresident i diputat de Turisme Andrés Martínez-, que va animar els empresaris presents a participar en la iniciativa assenyalant que és “una oportunitat magnífica de dinamitzar el turisme de la zona i incrementar visites i ingressos, així com posicionar la zona en els nostres mercats més propers com València o el mateix Castelló. “  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441