Veure les darreres entrades:

Un any més, Santa Bàrbara celebra la emblemàtica Fira de l’Oli, encara que enguany és mal any per a l’oli degut a la sequera que hi ha hagut. Però res impedirà que un anys més, l’oli, els cítrics i els comerciants de Santa Bàrbara realitzin la XV Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç de Santa Bàrbara.

A més, és una fira molt completa, que compta amb una gran multitud d’actes com tallers, degustacions i concursos gastronòmics, com el concurs de suc de mandarina; esmorzars, competicions i demostracions esportives; conferències, visites on aprendrem la cultura i la societat de Santa Bàrbara; exposicions, tallers artesans, etc.

Recordem també, que encara continuen les XIV Jornades de la Cuina de l’Oli a Santa Bàrbara als següents restaurants: : Restaurant Diego, Restaurant La Llar, Restaurant Venta de la Punta, Restaurant Can Llorens, Restaurant Arasa, Restaurant Com Tu i Bar l’Aveall.

Vos animem a visitar Santa Bàrbara, i també la seua bona gastronomia amb productes de temporada com els cítrics i l’oli! Per a més informació i veure el programa complet, ho podeu fer a la web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara: www.santabarbara.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441