Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

L’inici del curs escolar aquest trimestre posa en marxa també la programació de tallers al Centre Juvenil de Peníscola, espai destinat a l’oci i l’educació a través d’aquest per adolescents. El primer taller que s’està duent a terme aquestes setmanes és el Taller de Cuina, “que va tenir molt èxit en la seva anterior edició i repetim en aquesta ocasió” explicava la regidora responsable d’aquest servei des de l’àrea de Serveis Socials, María Jesús Albiol.

Receptes com aperitius salats, pizzes o postres i pastissos són algunes de les eleccions dels participants al taller, “són ells, els propis nois els que escullen les receptes, les consensuen i trien una per a cada setmana, aprenem quines són les característiques dels aliments, les seves aportacions i les formes de cuinar “explicava la dinamitzadora, Maria José Callarissa. Els destinataris d’aquests tallers són els mateixos usuaris del Centre, adolescents d’entre 12 i 17 anys que s’organitzen en grups de 10, “aquest any s’han format dos grups, majoritàriament integrats per joves d’entre 12 i 14 anys” ampliava la regidora .

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat un d’aquests tallers per comprovar el funcionament i seguiment dels mateixos i s’ha mostrat “satisfet per la resposta dels xavals, no només per la seva implicació en la programació d’activitats sinó perquè han sabut fer seu aquest espai de reunió on es citen habitualment i identifiquen com a lloc habitual de trobada “assegurava. María Jesús Albiol, per la seva banda, ha volgut destacar “el paper educatiu d’aquest tipus de tallers ja que tracten d’educar en valors als seus participants, el treball en equip la col · laboració, la responsabilitat de la preparació i la neteja posterior, la necessitat de col · laborar en les tasques domèstiques etc., són algunes de les raons per les quals apostem per aquest tipus de tallers que sumen a l’estona de lleure un plus educatiu fonamental a aquestes edats “.

El Centre Juvenil, ubicat al nou edifici Sociocultural, programa per al proper trimestre nous tallers, com el de fotografia o teatre “que gestionen voluntaris conjuntament amb la dinamitzadora cultural de què disposa l’equip de Serveis Socials”, una opció “d’oci saludable amb valor afegit que tractem de potenciar en cada acció “assegurava Albiol.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441