Veure les darreres entrades:

Escrit per Vinaròs News

“Els principals productes agroalimentaris que es produeixen a la comarca del Montsià tenen molta qualitat, però no es coneixen suficientment per part dels consumidors”. Aquesta és una de les principals conclusions de l’estudi realitzat per l’empresa DALEPH dins del projecte Montsià Actiu del Consell Comarcal del Montsià. Les conclusions d’aquests dos estudis, realitzats l’empresa DALEPH, han estat extretes a partir de les taules dinàmiques de consum manifestades a través de 606 enquestes realitzades a consumidors de les zones comercials de Barcelona, Lleida, Castelló i Madrid i, entre les opinions, destaca que els cinc productes estudiats (clementines, arròs, peix, oli i flor de sal) s’associen amb productes de qualitat, frescos i no manipulats, però que no es coneixen ni es presenten de forma atractiva. Segons aquestes mateixes enquestes, la producció de clementines s’associa amb la zona de Llevant; mentre que a l’hora de comprar arròs el consumidor es fixa en el tipus més que la zona de producció. També s’identifiquen l’arròs i el peix com a productes de la zona, mentre que es desconeix la producció l’oli de qualitat al Montsià. Pel contrari, el producte de la flor de sal impacta entre els consumidors i demanen on comprar-la. Les conclusions dels estudis es troben albergades a http://actiu.montsia.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441